Sök
 
Tillbaka

Sandupptagning

Sandupptagning (Klicka på bilden)
Som ni förmodligen märkt blev det ingen sandupptagning den 30 mars och inte heller den 2 april. Nu har de lovat att komma under påskhelgen så fortsätt sopa ut grus så kommer de. Redan denna vecka på fredag (30 mars) alternativt på måndag (2 april)  kommer sandupptagningen att börja. Alla uppmanas att se till att sopa ut sanden så att den blir åtkomlig för sopmaskinen. Sopmaskinen kommer att återkomma för en finputsning. Jag tycker det känns skönt att sanden försvinner redan nu.
Städdag är bestämd till den 21 april, det är nog lagom att börja runt kl 10.00. Planera vilket arbete ni skall utföra, en del har plank att jobba med andra har jobb med radgarage.
Rundvandring som styrelsen genomför årligen blir av den 7 maj då vi bl.a. skall ta oss en närmare titt på alla radgarage, en del behöver en rejäl upplyftning.

Sopa på/kenth
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

Kommentarer
 
Skriv kommentar
 
 

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss