Sök
 
Tillbaka

Avisering om stamspolning

Lappen som Ragn Sell kommer att använda sig av då de ska avisera vilken dag som de besöker din fastighet ser ut som följer
Då har jag fått lappen som visar hur den ser ut. Minst två dagar i förväg kommer lappen att läggas i din brevlåda med datum ifyllt då de ska komma till dig. På lappen finns ett antal rekommendationer som ni behöver läsa igenom och följa och som står där kan ni lämna nyckel till kassören om ni inte kan lösa detta på annat sätt genom t.ex. släkt, grannar mm. Utnyttja kassören i sista hand. Se denna lapp som komplettering/ytterligare information till den ni fick i brevlådan.
Ni hittar lappen som en fil i vårt filarkiv och heter "Stamspolning Norra Husbergs Avisering.doc", finns under mappen Övrig info.
 

Kommentarer

Du har inte behörighet att läsa och skriva kommentarer.

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss