Sök
 
Tillbaka

Avräkningar för vatten och värme för 2008 klara

Avräkningarna är klara och finns att beskåda om ni loggar in på hemsidan.
2008 års avräkningar är klara och de finns på hemsidan för beskådande om man loggar in. Papperslapp på avräkningarna kommer i brevlådan i samband med avin för kvartalsavgiften nu den sista februari.
Allmänt kan sägas att vi har aldrig förbrukat så lite vatten och värme som 2008 åtminstone sedan 1995 vilket är de år som jag brukar jämföra med. Det är dock svårt att dra några riktigt bra slutsatser av detta då värmen är helt beroende på vädret. Men visst kan man hoppas att den nya värmeväxlaren som kommit på plats i undercentralen har hjälp till något. Vi får se vad framtiden ger oss.

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss