Sök
 
Tillbaka

Hastighetsmätningen

Barn är mjuka och bilar är hård, lite sådär spontant!
Spontant kan sägas att mätningen visar att hastigheten är för hög. Kanske inte för de som färdas säkert i en bil. Hastigheten måste hållas nere för att det är barn som vistas på Fårticksgatan, det är deras rättighet lika mycket som för oss vuxna. Barn ska vara uta och leka och de måste kunna ta sig säkert mellan lekplaters och kompisar på Fårticksgatan. De är inte i närheten av att vara så skyddade som bilförarna. Skador som uppstår vid en påkörning ökar avsevärt med stigande hastighet . Tycker INTEatt det är okej att acceptera dessa lagöverträdelser som sker dagligen. Det är vad jag tycker, spontant!

Uppgiftslämnare

Namn: Anna-Karin Axtelius
Telefon:
E-post:
 

Kommentarer

06
okt
2011
Kenth Dagérus den 6 oktober 2011

(ingen rubrik)

Det du säger är helt rätt att barnen skall kunna röra sig utan att behöva vara rädda att passera gatan.

Med fler sådana här mätningar och kanske även med påföljd så hoppas vi att vi når de som inte kan styra sin högerfot genom information men då måste diskussionen vara levande och föras på ett sätt som gynnar saken och för den i rätt riktning.
Kommentarer
 
Skriv kommentar
 
 

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss