Sök
 
Tillbaka

Hundbajs!

Nu har det börjat igen. Vi är så jäkla trötta på att plocka upp hundbajs efter andra!
Senast idag den 6 december fick jag plocka upp en stor hög hundbajs på gräsmattan  vid vår spireahäck (Fårticksgatan 58).För ca 4 veckor sedan halkade och satte sig vår yngsta son i en hög med hundbajs på gräsmattan vid sandlådan utanför oss. De byxorna fick vi slänga. Under förra vinterna plockade vi säkert 10 kg hundbajs på "öde tomten", på!! muren vid vår spireahäck samt på andra ställen runt vår tomt.
 
Uppmanar den/de som inte tar upp efter sin hund att fortsättningsvis plocka upp. Det är äckligt att ständigt behöva plocka upp efter andra hundar.
 
SKÄRPNING!!! 

Uppgiftslämnare

Namn: Peter Andersson
Telefon: 070-567 36 65
E-post: hpand@telia.com
 

Kommentarer

31
mar
2010
Niklas & Susanne Johansson den 31 mars 2010

åter igen!

Hej så tråkigt ! Nu när snön börjar försvinna kommer allt och jag menar allt för det är mycket hundbajs fram runt vårat hus har vi rensat inte bara en hög utan flera. på asfalten!!!
Det är många som går runt kvarteret med sina hundar och det är ju faktist OK tycker jag. Men vi kanske skulle behöva speciella sopkorgar för hundlorten!!!!! Då skulle det nog minska med bajjet.
Vill vi inte ha ett rent och frächt område här på fårtickan?
27
jan
2010
Niklas johansson den 27 januari 2010

Kan bara hålla med!

Jag har även plockat upp både hundbajs och hundbajs påsar som kastas i våran skog brevid huset där vi bor samt som någon slänger i buskar.
Kanske skall man önska att lite hundbajs latriner kommer upp på bra ställen i området. jag har själv hund men förstår inte varfös man inte kan böja sig ner och ta upp efter sig!
Kommentarer
 
Skriv kommentar
 
 

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss