Sök
 
Tillbaka

Nya lekplatsen

Kul att föreningen investerar i lekplatser för barnen. Den nya lekplatsen i kurvan nere mot Vitriskagatan/cykelvägen som anlades i juni är fin! En fråga bara... allt är monterat på hög höjd. En 13-åring når knappt stängerna för att hänga knäveck. Den snurrande saken som barnen ska hänga i (med armarna) når de inte, utan de har dragit fram ett bord för att över huvud taget nå upp! Borde inte dessa höjdanpassas för barn i 5-10-årsåldern istället för barn i 13-18-årsåldern? Känns felmonterat från leverantören...
- - -- - -


Uppgiftslämnare

Namn: Johan Öberg
Telefon:
E-post: johan.oberg@hotmail.com
 

Kommentarer

12
aug
2010
Kenth Dagérus den 12 augusti 2010

(ingen rubrik)

Hej
Håller med dig i det du säger. Dock är det uppsatt på de höjder som fanns i de instruktioner som följde med från tillverkaren. Har dock påpekat att det sitter för högt och det skall åtgärdas i alla fall på räcket, vet inte om det går att sänka den andra som du nämner.
Den man hänger i med händerna är för barn över 12 år och skall sitta på en höjd av 2350 mm enligt tillverkaren, ser inte ut att gå att ändra höjd. Kolla här www.lappset.com/se/sv (gick tyvärr inte att kopiera in länken för den spesifika produkten så ni får leta upp den själva). Räcket är till för barn över 8 år och skall sitta på höjder 1800 mm samt 2600 mm www.lappset.com/se/sv (gick tyvärr inte att kopiera in länken för den spesifika produkten så ni får leta upp den själva).

Jag tror att de sitter på dessa höjder men som du säger så kan de sänkas vilket jag också har sagt till om.

mvh/kenth
Kommentarer
 
Skriv kommentar
 
 

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss