Sök
 
Tillbaka

Parkering

Inlägget flyttat till egen rubrik Skrivet av: Catarina Eriksson, catarina_y_eriksson@hotmail.com kl. 19:33
Finns det lika många parkeringsplatser som antalet garage platser längst ner på Fårtickan vid vändplanen? En idé kan i så fall vara att varje hus har en varsin parkeringsficka så som vi har ett eget garage. Är detta möjligt och skulle det vara av intresse för alla oss som bor här?

Skrivet av: Catarina Eriksson, catarina_y_eriksson@hotmail.com kl. 19:33

Jag tog mig friheten att lägga ditt inlägg här istället.
mvh/kenth
 

Kommentarer

31
mar
2010
Niklas & Susanne Johansson den 31 mars 2010

Risken med att parkera vid husen

Risken mad när man parkerar vid husen är BARNEN...!! När man backar ut bilen eller kommer runt en husknut är det väldigt lätt att det råkar komma ett barn på ex cykel det finns inte en chans att hinna varken se eller stanna då!! Barnen cyklar fort mycket fortare än vad många tror.

Vi andra som inte hittar parkering och det händer ytterst sällan ställer oss på gatan över natten. Eller om det finns en ledig på parkeringen innan. Funkar alldeles utmärkt!
Sen ALLA våra besökare måste ställa sina bilar på parkeringen även om de bara gör en snabb visit. Det finns ingen av oss som har en parkering gjord vid sitt hus och det har ju en poäng. Det är parkeringsförbud!
Hoppas att alla tänker på att det är det och försöker tänka efter en gång extra innan man parkerar vid sitt hus!
18
mar
2010
Catarina Eriksson den 18 mars 2010

Risk för parkeringsbot.

Vad gör man när det inte finns parkering för oss husägare. Noterat att det finns dom som parkerar sina bilar ute även om alla husen är tilldelade garage. Några parkerar båda sina bilar ute. Något som inte gynnar varken oss andra eller alla våra gäster. Hur stoppar vi detta utan öronmärkta parkeringsrutor? Finns risk för parkeringsbot längst Fårtickan?
23
feb
2010
Per Andersson den 23 februari 2010

parkering

Om alla ställde in sina bilar i garaget skulle det inte vara så stort problem, nu används ju vissa garage till div annat. vissa är fulla med möbler och virke!! Vad jag vet får man ej ha sånt i garaget för brandrisken??
20
feb
2010
Kenth Dagérus den 20 februari 2010

Fler garage än parkeringsplatser

Om vi bara räknar radgaragen så är dessa 114 st plus de som finns i kvarteren Vitriskan och Brunsoppen. I snitt är det mellan ca 10-12 st vid varje radgarage vilket ger ungefär 80-100 st parkeringsplatser.

Nej jag tycker det inte är någon bra ide att ha fast tilldelade parkeringsplatser. Våra gäster får det svårt att hitta parkering, en parkering kan komma att alltid stå tom, de räcker inte till alla, om någon ställt sig fel blir det bara osämja mm mm.

mvh/kenth
Kommentarer
 
Skriv kommentar
 
 

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss