Sök
 
Tillbaka

Prishöjning fjärrvärme

Den 1 januari 2012 kommer den rörliga och fasta delen av energipriset att höjas.
Det rörliga energipriset höjs från 343:75 till 370 kr/MWh och den fasta delen ökar med 3% vilket innebär en ökning av ca 300 kr. Totalt blir det för den som förbrukar 12 MWh en ökning av energikostnaderna på drygt 600 kr/år.
Hur mycket energi ni förbrukar kan ni se på hemsidan då ni loggat in och går till sidan som ni brukar göra då ni ska lämna mätarvärden.
Den här informationen får ni av föreningen eftersom ni f.o.m 2012 får en avi på förbrukad mängd energi (värme och vatten) och den är då inte kopplad till kvartalsavgiften. Eftersom det är föreningen som är kund hos Ena Energi så får ni ingen information direkt från Ena Energi utan det blir denna väg som vi får utnyttja.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

Kommentarer
 
Skriv kommentar
 
 

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss