Sök
 
Tillbaka

Radon

Är det någon på området som genomfört radonmätning nyligen eller tidigare ? Hittade något från 2006 i ett protokoll, men det kanske är någon som gjort en mätning senare.
- - -- - -


Uppgiftslämnare

Namn: Anna 
Telefon:
E-post:
 

Kommentarer

23
dec
2010
Peter Andersson den 23 december 2010

Miljöåtervinning av plast, använda gamla sopbehåll

Ett tips för er som tänker på miljön och återvinner är att använda den gamla sopbehållaren i uteförrådet där man hängde fast en papperssäck. Jag sätter dit en svart sopsäck i plast och slänger hård och mjukplast där. Det blir ca 20 vändor till miljöstationen varje år. Totalt ca 5000 liter plast.

För varje kg plast går det åt 2 liter olja.
14
dec
2010
Kenth Dagérus den 14 december 2010

Radonmätning

Hej
Jag själv med flera gjorde en mätning som kanske var 2006 då det genomfördes en drive, om det var från kommunen eller ej vet jag inte men det var nog en hel del som mätte. Värdena som blev var väldigt individuella där grannar kunde ha skillnad på 100-tals becquerel. Den som då höll i trådarna var Peter Andersson som bor i området och ingår numer i styrelsen, vänd dig till honom, han finns under menyn styrelsen.

mvh/kenth
Kommentarer
 
Skriv kommentar
 
 

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss