Sök
 
Tillbaka

Stamspolningen inomhus klar

Stamspolningen i alla fastigheter är klar, idag onsdag 11 mars var sista dagen för denna del.
Arbetet med att spola alla avloppsledningar inifrån våra fastigheter har gått ungefär efter tidsplan, dock har det gått lite fortare för varje fastighet än beräknat. I stor kan man säga att de var upp hos oss och jobbade alla förmiddagar medan de hade andra uppgifter i stan under eftermiddagarna.

Jag kommer att få ett protokoll från Ragn Sells om hur arbetet har gått och jag kommer här att publicera innehållet så att det är tillgängligt för oss alla.

Det som nu återstår är spolningarna av de gemensamma anläggningarna både för avloppet och dagvattnet. För detta arbete återkommer de när snön och kälen har gått ur backen. Jag kommer att informera er om tidpunkter och ungefärlig arbetsgång, däremot kommer ni inte att aviseras som denna gång då de inte behöver komma in i huset för detta arbete. De måste dock få tillträde till er tomt för att komma åt de brunnar som de skall spola från.

Mer information kommer.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

Kommentarer

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss