Sök
 
Tillbaka

Vattenläcka?

Är det ärg på dina rör bör du se till att det blir bytt.
Våra fastigheter börjar bli till åren och det finns risk för att vattenläckor uppstår. På bilden ovan ser ni ett kopparrör som är angripet av ärg och kan när som helst gå läck. Var och en bör för sin egen säkerhets skull besiktiga samtliga rör i fastigheten så att det inte har uppstått någon ärgbildning. Ärgbildningen behöver bara var ytterligt liten men det är ett tecken på att vatten håller på att läcka ut och röret bör då bytas omedelbart.

Anledningen till att vi uppmärksammar detta just nu är att vi har haft läcka i tre fastigheter helt nyligen varav en där fastighetsägaren fick huvudavstängningskranen i näven, vad gör man då? Kom på årsmötet och vi hjälper till med att reda ut vilka alternativ som finns.

Detta ämne kommer att diskuteras vid årsstämman för att reda ut vilket ansvar som respektive fastighetsägare har och vilket ansvar som föreningen har.

Ärgat rör skall bytas


Ärgad vattenavstängning, skall bytas. Risk finns för att huvudavstängningskranen har ärgat sönder och kan gå sönder då man vrider på den


Hel och fin koppling


Här kan det gå hål närsomhelst


mvh/kenth
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

Kommentarer
Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss