Sök
 
Tillbaka

Rundvandring 9 maj

Den 9 maj med början kl 18.00 är det rundvandring genom vårt område av styrelsen. Syftet är att få kontakt med så många som möjligt och få en uppfattning om området. Passa på och kom ut och påpeka det som ni tycker fungerar bra eller dåligt. Under rundvandringen beslutas det också om det skall maskinsopas ytterligare en gång. Försök att under städdagen ta bort all det grus som finns kvar och lägg det i en container.

 

Kommentarer

27
apr
2011
Niklas & Susanne Johansson den 27 april 2011

Maskinupptagning ?

Det skulle väll komma en maskin som tar upp och borstar rent allt grus? Inte kan väll vi stå och ta upp allt har ni sett hur mycket det ligger kvar?
Vi betalar väll för att dom ska ta upp gruset? Och det var dåligt upptaget denna gång nej skärpning vi kan inte ta upp allt det är hur mycket som helst vissa ställen högar av grus!
25
apr
2011
Peter Andersson den 25 april 2011

Maskinupptagning av grus krävs en andra gång

Hej!

Trodde det var klart att gruset skulle tas upp med maskin en andra gång. Inte är det meningen att vi skall springa med skottkärror och ta upp allt grus som är kvar?! Bara att kratta ur gruset ur gräsmattorna och borsta fram på asfalten har tagit flera helger i anspråk. Jag har en egen trädgård och hus att ta hand om också.

Hälsningar
Peter Andersson
Fårticksgatan 58
Kommentarer
 
Skriv kommentar
 
 

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss