Sök
 
Tillbaka

Fjärrvärmestörning

På torsdag 7 april 2011 mellan 08.00 - 18.00 kommer det att vara störningar av fjärrvärmeleverans. Det kan innebära risk för att ni inte kan får varmvatten eller värme i huset.
Vår stora pump som ser till att fjärrvärme cirkulerar runt till alla våra fastigheter behöver ses över då den just nu läcker vatten. Under tiden som den är på reparation kommer vi att köra den lilla pumpen, vilken vi brukar köra varje sommar lite då och då. Den pumpen har lite lägre kapacitet men räcker nu när vädret har blivit varmare. Inom några dagar kommer den stora pumpen tillbaks och då kan det åter uppstå problem när den skall monteras tillbaks. Då kan det bli svårt att hinna informera er i tid då entreprenören som skall laga pumpen inte kan säga hur lång tid det tar innan reparationen blir klar. Skall försöka hinna informera via e-post.

mvh/kenth
 

Kommentarer

07
apr
2011
Kenth Dagérus den 7 april 2011

Ett litet avbriott blev det

Ja det var kanske några som kände av att varmvattnet var borta några minuter och det var nog vid 08.30 torsdag 7 april ungefär. Nu tuffar den lilla pumpen och går. Om några dagar så kommer de tillbaks med den stora pumpen och vi kommer då att få ett kort avbrott i varmvattenleveransen. Ska försöka hinna informera er vid vilken tidpunkt det bli.

mvh/kenth
Kommentarer

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss