Sök
 
Tillbaka

Avtal för TV (bredband och telefoni) enkät

Hej
Glädjande att få reda på att frågan fortfarande hålls vid liv. Har dock funderingar kring informationen som skickats ut. 
Det specificeras ingenstans vad alternativen 4 och 5 har för kostnad för föreningen/fastigheten.

Borde inte en utgångspunkt vara att vi som fastighetsägare kan välja vilken leverantör vi vill ha, tex telia, comhem mm enskilt, då Lidendata bara står för "Transmissionen" dvs kabeln i backen om vi inte väljer ett "gratis" alternativ ifrån Lidendata med 10 års bindning. 

Vad skulle det kosta för Liden att bara ordna installationen och sedan är det upp till varje fastighetsägare att välja leverantör?

Är man nöjd med att bara titta på tv och inte tänker sälja huset de närmaste 20 åren kanske man inte behöver bry sig om frågan men om man tänker sälja sin fastighet inom en överskådlig framtid tror jag inte det vore dumt att ta sig en funderare vad de kronor vi investerar idag gör för att få intressenter till huset. Fler och fler fastigheter i Enköping med omnejd har ju fiber anslutet eller förberett, för mig tex är det en av de punkterna jag tar i beaktande när jag tittar på eventuella intressanta nya bostäder.


Det skulle varit smakfullt att kalla till ett extra möte där de olika leverantörerna fick svara på fastighetsägarnas frågor och även kunna förklara varför deras lösning är bäst för oss. 

Eller gärna komplettera informationen här på hemsidan om mer detaljer i styrelsens samtal med de olika leverantörerna.

Mvh

Anders Guth


- - -- - -


Uppgiftslämnare

Namn: Anders Guth
Telefon: 017133836
E-post: anders.guth@gmail.com
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

Kommentarer
 
Skriv kommentar
 
 

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss