Sök
 
Tillbaka

Energifaktura

Fel på energifakturan igen, ny faktura kommer
Tyvärr blev det fel igen på energifakturan vilket vi upptäckte direkt då den kom. Styrelsen har sedan varit i kontakt med Minol för att rätta till detta. Oturligt nog så inträffade detta då arbetsuppgifterna från Stockholmskontoret tog över av Lund kontoret och det blev lite missförstånd mellan dem.
Följande gäller, fakturan ni har fått från Minol/Visma med förfallodatum 31 juli skall inte betalas. Det kommer en kreditfaktura på den summan nästa vecka samtidigt får ni en ny faktura som då skall vara rätt. Förfallodatumet på den nya fakturan har vi satt till den sista augusti. Då det datumet sammanfaller med kvartalsavgiften så har styrelsen beslutat att avien för kvartalsavgiften kommer i början på september och skall vara betald den sista september.
Styrelsen är fullt medveten om att allt detta med betalningar hit och dit har blivit struligt och vi kommer att se över detta inför 2013.

Styrelsen
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

Kommentarer

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss