Sök
 
Tillbaka

Göra om två lekplatser

Styrelsens budgetförslag innehåller ekonomi för att göra iordning två lekplatser till våren.
I förslaget till budget för 2010 finns det avsatt ekonomi för att göra iordning maximalt två lekplatser till våren. Styrelsen har diskuterat detta och kommer vid budgetstämman den 30 november att lägga fram de tankar som nu finns om vilka lekplatser som skall iordningställas. Redan nu kan jag säga att det är lekplatsen mellan Vitriskagatan och Fårticksgatan som har prioritet ett samt ytterligare en lekplats där vi kan byta gungställning är aktuell.


Lekplatsen mellan Vitriskagatan och Fårticksgatan är tänkt att locka lite äldre barn från 8 år och uppåt. Det vore intressant att höra vad ni har för tankar om detta. Kommentera här nedanför!!

Här är några exempel på vad man kan sätta på plats vid lekplatsen Vitriskagatan - Fårticksgatan. 

Kommentarer

20
nov
2009
Jan-Olov Norén den 20 november 2009

Gungan

Den övre gungan är ett bra val. Kul.
05
nov
2009
Marko & Irene Sipola den 5 november 2009

Lekplatser

Jag tycker att man borde se över gungorna i hela området. Vissa fästen till gungorna sitter snett så att när barnen gungar så gungar dom snett. Utanför oss har barnen bara gungat på bebisgungan - fast det finns en vanlig också, för den har fästen som sitter riktigt och fast. Den andra används aldrig.

/Irene Sipola i nr116
05
nov
2009
Marcus Malmberg den 5 november 2009

Lekplatsen vid Fårtg 131

Vid slutet av gatan finns Norra Husbergs tråkigaste lekplats, trots att det bor väldigt många barn i olika åldrar där. Vad som erbjuds idag är den nya sandlådan som vi i området byggt samt en torrsprucken undermålig gungställning med gamla trasiga däckgungor. Vi har alltså ingen klätterställning/rutschkana som de övriga lekplatserna. Det är milt sagt högt tid att förbättra (helst utöka) denna lekplats och varenda krona som står att finna borde läggas där.

/Marcus Malmberg med tre barn i nummer 137
Kommentarer

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss