Sök
 
Tillbaka

Läckan funnen

Igår onsdag upptäcktes läckan i en av våra fastigheter. Fastighetsägarna hade varit borta på semester och kom hem på onsdagen. Klicka på visa inlägg så kan ni läsa mer.
Ja då är läckan funnen. Tog lite tid men det är ju semestertider. Nu får vi hoppas att det inte ska hända någon mer. Men vis av erfarenhet så kommer det nog att hända igen, tyvärr. Vad kan vi då göra? Ja det går nog inte att förhindra men det skulle gå att förkorta tiden som det tar innan vi hittar den genom att vi ofta (minst en gång/månad) kontrollerar det lilla hjulet i vattenmätaren.
Klicka på bilden så blir den större.

Är man det minsta osäker på hur så vänd er till någon i styrelsen så hjälper vi till. Det kan vara svårt att upptäcka om hjulet rör sig, man behöver stå där en stund och glo på hjulet och om det rör sig det allra minsta så tag kontakt med någon i styrelsen så reder vi ut det tillsammans.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

Kommentarer

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss