Sök
 
Tillbaka

Nytt utseende på hemsidan

Föreningen har anlitat ett nytt företag (SMODE) som hjälper oss med hemsidan. Hemsidan har då fått en nytt utseende som förhoppningsvis är tilltalande. Synpunkter är alltid välkommet vad som saknas eller vad ni skulle vilja förändra.
Samtidigt som utseendet har blivit annorlunda har vi också ändrat på inloggningsförfarandet. Tidigare använde vi fastighetsbeteckningen som användarnamn men det har vi bytt till att ni numer skall använda er av er egen e-postadress som användarnamn men däremot behåller ni ert lösenord som ni hade förut. Ändringen har gjorts för att det skall vara lättare för er att komma ihåg användarnamnet.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

Kommentarer

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss