Sök
 
Tillbaka

TV-avgift

De av Er som har ett tillägg med kanaler från Bredbandsbolaget har fått en ganska rejäl höjning av kostnaden har vi fått reda på. Då vill bara styrelsen meddela att man från Bredbandsbolaget ville göra en höjning på det avtal vi har med bolaget som gäller hela Samfälligheten, men att styrelsen sa nej till detta då vi har ett avtal som gäller och då fick man säga upp avtalet vilket man från Bredbandsbolaget inte vågade göra. Det är upp till var och en hur man vill göra, men enligt meddelande från Bredbandsbolaget går det att säga upp kanaler gratis fram till 31/5. Förhoppningsvis kommer vi att ha ett erbjudande från Lidén Data att erbjuda under sensommaren/tidig höst. Detta inkluderar förmodligen även TV-utbudet då det är något som styrelsen är skyldiga att tillhandahålla. Intresseanmälan kommer då att gå ut till samtliga fastighetsägare.
 

Kommentarer

23
maj
2016
Ralf Almqvist den 23 maj 2016

Vilka kanaler ingår i samfäldighetsavgiften

Hej

Skulle någon i styrelsen kunna förtydliga vad är det för avtal vi har med BBB och vilka kanaler som BBB levererar som ingår i samfälldighetsavgiften. Informationen under vanliga frågot är bra men inaktuell då det beskriver avtal med Tele 2

norrahusberg.se/web/vanliga_fragor/#

Tack på förhand
Ralf Almqvist
Kommentarer
 
Skriv kommentar
 
 

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss