Sök
 
Tillbaka

Växlaren hittad 2010-12-21[En värmeväxlare läcker igen (2010-12-19)]

Då har en värmeväxlare i någon av våra fastigheter gått sönder igen. Just nu rinner ca 300 hundra liter in i systemet/dygn. Alla skall kontrollera att vattenmätarens allra minsta hjul står still (blankt eller svart) om inte skall ni ta kontakt med ordförande omedelbart. Om ni är osäkra ta kontakt ändå så reder ni ut det tillsammans. Det är hjulet vid den röda pilen ni skall kontrollera, det skall stå still. Klicka på visa inlägg för att se mer.
Just nu rinner flera hundra liter in i systemet/dygn. Alla skall kontrollera att vattenmätarens allra minsta hjul står still (blankt eller svart), om inte skall ni ta kontakt med ordförande omedelbart på tfn 0705424659. Om ni är osäkra ta kontakt ändå så reder ni ut det tillsammans.

Klicka på bilden så blir den större

Det är hjulet vid den röda pilen ni skall kontrollera, det skall stå absolut still.

 

Kommentarer

20
dec
2010
Adam Hovind den 20 december 2010

F112

F112 OK Hjulet står stilla
Kommentarer

Ny hemsida!

Besök vår nya hemsida. Inom kort kommer norrahusberg.se ersättas av nya sidan.

Var rädd om fiberkabeln!

Vi måste varna för att ta bort fiberkonvertern vid renovering mm. Fibern som går in i den är mycket skör. I samfälligheten har det redan varit tre avbrott som vi känner till. Brott på fibern kan kosta flera tusen kronor att laga. Det är fastighetsägaren själv som står för kostnaden. Samfälligheten har inte avtal med något företag så varje husägare får själv välja reparatör. Vi har varit i kontakt med Fokiab i Enköping och de kan felsöka samt svetsa fiber. Telefon till dem kontorstid är 070-624 08 66, Lars Eriksson. Kontaktperson i samfälligheten är Per Edblad 070-2545269.


Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
Nyhetsbrev
 
Registrera din e-post här för att få löpande information från oss